Hoppa i galen låda:
En spännande och rolig föreställning där du får uppleva cirkusens nerv på nära håll. Bli överraskad, fascinerad, exalterad och förundrad när artisterna utför jonglering, luftakrobatik, vighet, musik, komik och magi.
Plötsligt står den där, en stor trälåda. Det ser ut som om den har åkt tre varv runt jorden, skumpat runt på ett fraktfartyg från kontinent till kontinent och sedan bara lämnats här. Mitt på scenen. Men vad är det som sticker ut ur den? Och varför står den på glänt? Utan att ett ord har yttrats får vi se fantastiska cirkuskonster och lära känna Storasyster och Lillebror. Men framförallt har vi fått lära oss att vad som helst kan hända när Storasyster låser in Lillebror i en mystisk låda.

Prova på cirkus:
Efter föreställningen kan du tillsammans med artisterna prova på alla möjliga och omöjliga cirkuskonster. Låt kreativiteten flöda och ta chansen att prova på något nytt och spännande så som jonglering med bollar, flowersticks, diabolo, tallrikssnurrning och trixa med rockringar. Såklart utlovar vi mycket lek, skratt och glädje!

Text och bild  Annelie De Wahl

Helen Schön