Vilken midsommar!

Så fin har midsommarstången aldrig varit med så många blommor, hörde jag någon säga. Ja detta var verkligen en fantastiskt lyckad midsommar i Västra Näs. Massor med besökare, goda bakelser som festkommitén fixat, dom är otroligt duktiga, kaffe och inte minst våra fina priser till lotteriet. Där fanns både hemmavirkade grytlappar som jag hade äran att vinna, nybakta kakor i alla smaker, betonggjutning i form av lyktor och fina korgar med diverse gott i.

Dans kring midsommarstången höll Jonathan i. Mycket uppskattat av alla som var på plats, inte minst barnen. Tack Jonathan! Nu kommer du aldrig mer undan :). Musiken stod Jan för, som vanligt helt lysande. Rolf sjöng för oss med sin ljuva stämma.

Vilken stämning det var överallt, på filtar i gräset, i båtar, på bryggorna, i tältet och på bänkar och stolar. Det mumsades bakelser i varje hörn.

Sen kom höjdpunkten för alla barnen efter att dom haft kul med dansen kring midsommarstången, såklart…… leken och dragkampen som Kalle så varsamt och rättvist skötte galant, TACK!!!!

Här finns endast några av bilderna, men går man in på hemsidans bildgalleri, så finns det massor med bilder till. Både bildgalleriet och kalendern är uppdaterad så ni inte missar något festligt. Kanske just du är på bild eller vill vara med på någon festlighet framöver. Tänk också på att dom senaste bilderna ligger sist, klicka på bilden så blir den större.

Text och bild Helen Schön

Bakelser och kaffe midsommar 2019

Lotteriet midsommar 2019

Jan underhåller midsommar 2019

Underhållning på hög nivå midsommar 2019

Midsommar 2019

Midsommar 2019

Dragkamp midsommar 2019

Dansen igång midsommar 2019

Dans kring midsommarstången 2019

Midsommar 2019

Midsommar 2019 bryggseglare

Lekar midsommar 2019

Midsommarstången 2019