Hej alla Medlemmar!

Julen är här och detta trots att hösten ännu inte tycks ha lämnat över till Kung Bore. Hamnen ligger öde men julgranens belysning på gamla piren glimmar och blinkar trevligt i västanvinden medan advensstakarna lyser välkomnande i Filéhusföntrena.

Styrelsen har sammanträtt regelbundet hela hösten och hanterat verksamheten. Inga överrasknigar har dykt upp utan de traditionsenliga evenemangen, ärtsoppekvällen och grantändningen, har avlöpt väl och blivit uppskattade av deltagarna. ’Flickor med stickor’ gänget har varje onsdag eftermiddag synts i Filéhuset förutom då man var på en trevlig utflyktsresa till julmarknaden i Huseby.

Allt är således egentligen som det ska vara på Västra Näs och styrelsen har därmed inte ansett det nödvändigt att kalla till ett höstmöte för att delge någon speciell information.

Nytt och positivt är att föreningen sedan några veckor tillbaka har fått assistans av en person (Jan) som via arbetsförmedligen får möjlighet att arbete hos oss. Sålunda har så här långt bl.a. golvet blivit lagt på övervåningen i Filéhuset och mer finns på att-göra-listan.

På programmet närmast finns nu, som ni säkert noterat, en inbjudan till Byamöte den 7:e januari i Filéhuset. Det ska bli spännande att lära känna husen och byn på detta sätt!

Med detta önskar Styrelsen alla medlemmar

En God Jul och ett Gott Nytt År!